Favorite films

  • A Serbian Film
  • Dogtooth
  • Eraserhead
  • The Eyes of My Mother

Recent activity

All
  • Wild Tales

    ★★★★

  • A Star Is Born

    ★★★½

  • Pet Sematary

    ★★★

  • Open Water

Recent reviews

More
  • Trade

    Trade

    ★★★½

    one of transnational organized crime terbadj*ngan :))

  • Iron Jawed Angels

    Iron Jawed Angels

    ★★★★

    wow omg cant hold my tears! this is great dan nggak bertele-tele, based on true story juga pada masa pemerintahan Woodrow Wilson sekitar tahun 1920 dimana suara perempuan dalam dunia politik masih tidak dinotice, disuguhkan betapa struggle-nya wanita amerika pada masa itu untuk menggunakan hak mereka, loyalty-nya juga on point banget. i can see they wanted to get justice with non-violence ways. but konfliknya kurang detail dan kurang ditunjukin sih imo, anw she made it! they really made it tho.

Popular reviews

More
  • Mission: Impossible - Fallout

    Mission: Impossible - Fallout

    ★★★★

    When suspense, hilarious, sadden, and funny become one. Here you can truly get a ton of action. That was adrenaline fun.


    *tadinya mah mau nonton gratisan 22 menit tapi ogah rebutan antrian yang gatertib, kayak ikan dikasih pelet langsung ngumpul heuh*

  • Suspiria

    Suspiria

    ★★★½

    more complicated than the ori one, this isn’t remake i guess lol. more disturbing and darker definitely!!!! scoringnya juga oke smooth, cuma ceritanya aja yang hard to understand (for me) so i need someone to discuss rn lmao. but i’ve always loved to watch a good flick that puts my brain into it xixixi. tilda swinton absolutely beyond greaaaaat