The Ages of Lulu

The Ages of Lulu ★½

Kórosan sokat kellett használnom a yikes!-arcom közben.

- Ugyanazok a színészek játsszák a karaktereket tizenéves, huszonéves és harmincéves korukban. YIKES!

- A főszereplőt már rekordidő alatt ujjazzák, punciborotválják, miközben a csávóját alakító faszi még az ingét sem hajlandó levenni. YIKES!

- a transz prostituáltat egy cisznő játssza, ami hát lehet, hogy 1990-ban nem volt megkérdőjelezhető, de a ragasztott papírmasé pénisz mindig az. YIKES!

- Bigas Luna minden jelenetet ilyen kinky európai szofterotikus stílusban vesz fel, például azt is, amikor a főhősnőnket a tudta nélkül megdoublepenetrationözi a férje, és a saját bátyja. TRIPLE YIKES!

- ez Javier Bardem első filmszerepe, egy meleg selyemfiú benne, ezt a filmet pedig azért néztük meg, mert a mondat első fele volt a kedves nejem eegyik születésnapi ajándéka. EGYÁLTALÁN NEM YIKES!

- ekkora kink shaminget amúgy rég láttam, a főszereplő egy adott ponton rájön, hogy igazából arra gerjed, hogy meleg férfiakat nézzen szex közben, és szerintem még ez sem YIKES, de innen egyenes út vezet oda, hogy kvázi prostiként valami értelmezhetetlen szadomazo buliba keveredik, amit a rendőrök és a hős férje (aki ugye megerőszakoltatta őt a saját bátyjával) mentik ki, happy end. LEGNAGYOBB YIKES A VILÁGON!

Sajnálom, hogy elspoilereztem a nagyrészét annak, aki egy ilyen nyálkás, művészfilmnek álcázott vérfertőzős szoftpornót akar nézni.

Dávid liked this review